Recept
Pastasalade met kip, avocado en broccoli
Bereiding
-
- Kook de volkorenpenne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de kipfilet in reepjes en de broccoli in kleine roosjes.
- Verhit een scheutje olie in een grillpan en bak de kipfiletreepjes in ongeveer 5 minuten gaar en goudbruin.
- Kook de broccoli in 5 minuten gaar in een aparte pan met kokend water.
- Schil de avocado en prak deze fijn.
- Snijd de bieslook fijn en meng deze samen met de cottage cheese door de geprakte avocado. Breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.
- Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan met de gebakken kipfilet.
- Voeg de gekookte broccoli toe aan de pan en meng alles goed door elkaar.
- Schep vervolgens het avocadosausje over de pasta, kip en broccoli en meng opnieuw tot alles goed gemengd is.
- Serveer de pastasalade in een kom en geniet ervan!
Bron: Chickslovefood

Ingrediënten voor 2 personen:
– 150 gram volkoren penne
– 200 gram kipfilet
– 400 gram broccoli
– 1 avocado
– 10 sprieten bieslook
– 150 gram cottage cheese
– peper en zout