Pastasalade met kip, avocado en broccoli

Recept

Bereiding

    1. Kook de volkorenpenne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    2. Snijd de kipfilet in reepjes en de broccoli in kleine roosjes.
    3. Verhit een scheutje olie in een grillpan en bak de kipfiletreepjes in ongeveer 5 minuten gaar en goudbruin.
    4. Kook de broccoli in 5 minuten gaar in een aparte pan met kokend water.
    5. Schil de avocado en prak deze fijn.
    6. Snijd de bieslook fijn en meng deze samen met de cottage cheese door de geprakte avocado. Breng op smaak met een flinke snuf peper en zout.
    7. Giet de pasta af en voeg deze toe aan de pan met de gebakken kipfilet.
    8. Voeg de gekookte broccoli toe aan de pan en meng alles goed door elkaar.
    9. Schep vervolgens het avocadosausje over de pasta, kip en broccoli en meng opnieuw tot alles goed gemengd is.
    10. Serveer de pastasalade in een kom en geniet ervan!

Bron: Chickslovefood

Ingrediënten voor 2 personen:
– 150 gram volkoren penne
– 200 gram kipfilet
– 400 gram broccoli
– 1 avocado
– 10 sprieten bieslook
– 150 gram cottage cheese
– peper en zout