Hoe Val Je Snel Af

MoeiteloosSnelMakkelijk je ideale gewicht behalen?

Ben ik geschikt? doe de test!

Eenvoudig afvallen

Medisch begeleid

Betrouwbaar

Snel Resultaat

Hoe val je snel af? Medisch begeleid afvallen voor snelle resultaten

Bij StopOvergewicht specialiseren we ons in medisch begeleid afvallen, speciaal ontworpen voor mensen met aanzienlijk overgewicht of obesitas. Onze focus ligt op de vraag hoe val je snel af, met methoden die het mogelijk maken om gemiddeld 1 kilo per week te verliezen. Onze aanpak is niet zomaar een dieet; het is een wetenschappelijk onderbouwd programma dat onder strikte medische begeleiding staat. Dit zorgt ervoor dat je niet alleen snel, maar ook veilig en verantwoord afvalt. Onze trajecten zijn specifiek afgestemd op degenen die worstelen met overgewicht of obesitas en op zoek zijn naar een oplossing. Met StopOvergewicht kies je voor een blijvende verandering, ondersteund door experts die jouw gezondheid op de eerste plaats zetten.

Hoe val je snel af

Hoe val je snel af: onze aanpak

Bij StopOvergewicht richten we ons op snel afvallen voor mensen met overgewicht of obesitas, door middel van medisch begeleide trajecten. Onze methode is eenvoudig en doeltreffend: we combineren medische begeleiding met aandacht voor de algehele levensstijl. Het gaat niet alleen om wat je eet, maar ook om je algehele gezondheid en welzijn. We begrijpen dat snel afvallen een uitdaging is, daarom staan we je bij met advies en ondersteuning op elk gebied van je leven dat bijdraagt aan gewichtsverlies. Dit betekent dat we, naast de medische begeleiding, je ook helpen om beter te slapen, stress te verminderen en meer te bewegen op een manier die bij jou past. Ons doel is om je te helpen snel resultaten te zien, terwijl je ook bouwt aan een gezondere toekomst.

Doe de 2-minuten test

Start de test

De rol van medische begeleiding in jouw afvaltraject

In ons traject bij StopOvergewicht leggen we de nadruk op het cruciale belang van medische ondersteuning voor iedereen die snel en veilig wil afvallen. Onze aanpak erkent dat effectief gewichtsverlies verder gaat dan alleen voeding en beweging. Het omvat een diepgaande medische beoordeling en voortdurende monitoring om ervoor te zorgen dat jouw afvalproces niet alleen snel, maar ook gezond verloopt. Ons team van medische professionals staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, waarbij we speciale aandacht besteden aan het beheren van eventuele gezondheidsrisico’s en het aanpakken van onderliggende medische factoren die je gewichtsverlies kunnen beïnvloeden.

De bouwstenen van jouw succes

Wanneer je begint met afvallen, zijn er een paar belangrijke zaken waar je op moet letten. Deze elementen zijn cruciaal voor iedereen die gezond en effectief gewicht wil verliezen:

Voeding

Het is essentieel om te focussen op wat je eet. Een evenwichtig dieet dat rijk is aan voedingsstoffen helpt je niet alleen bij het afvallen, maar ondersteunt ook je algemene gezondheid. Probeer suiker te verminderen en meer eiwitten en gezonde vetten in je maaltijden op te nemen. Dit helpt bij het beheersen van hongergevoelens en stimuleert het verlies van lichaamsvet.

Beweging

Regelmatige lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van elk afvaltraject. Het hoeft niet altijd intensieve training te zijn; zelfs dagelijkse wandelingen kunnen al een groot verschil maken. Vind een vorm van beweging die je leuk vindt en die past bij jouw niveau, zodat je het makkelijker volhoudt.

Levensstijl

Kleine aanpassingen in je dagelijks leven kunnen een grote impact hebben op je afvalproces. Zorg voor voldoende slaap, beheers stress en zorg dat je genoeg water drinkt. Deze factoren spelen allemaal een rol in hoe effectief je lichaam vet kan verbranden en hoe goed je je voelt tijdens het afvallen.

Medische Begeleiding

Voor mensen met aanzienlijk overgewicht of obesitas kan medische begeleiding een belangrijk onderdeel zijn van het afvalproces. Het is belangrijk om te overwegen of medische ondersteuning, zoals afvalmedicatie, nodig is als onderdeel van je plan. Dit moet altijd gebeuren onder toezicht van een professional.

Door aandacht te besteden aan deze aspecten, kun je een gezonde basis leggen voor je afvaltraject. Onthoud dat het belangrijk is om een aanpak te kiezen die past bij jouw persoonlijke situatie en behoeften.

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN

StopOvergewicht werkt met de allernieuwste medicatie tegen overgewicht. De medicatie wordt wekelijks subcutaan door een prik – vergelijkbaar met een insuline-injectie toegediend. De dosis die u gebruikt wordt na enkele weken gewenning aangepast en verhoogd. Hierdoor wordt uw eetlust sterk verminderd en valt u af. De medicatie is wetenschappelijk bewezen en is goedgekeurd door de Europesche Medische Autoriteit.

M.C. Van Boreen, Internist.

BIG-nr 09065920001


  Waarom Kiezen voor StopOvergewicht?

  Kiezen voor StopOvergewicht betekent kiezen voor een partner op jouw weg naar een gezonder leven. Hier zijn een paar redenen waarom wij de juiste keuze zijn voor jou:

  • Persoonlijke Aandacht: Bij ons ben je meer dan alleen een cliënt. Jouw persoonlijke coach leert jou en jouw unieke verhaal kennen, zodat we je de beste ondersteuning en begeleiding kunnen bieden die echt bij jou past.
  • Flexibiliteit: We begrijpen dat het leven onvoorspelbaar kan zijn. Daarom zijn onze plannen ontworpen om flexibel te zijn en zich aan te passen aan jouw leven en niet andersom. Of het nu gaat om je dieet, bewegingsroutine of levensstijlveranderingen, we vinden samen een weg die werkt.
  • Resultaten die Blijven: Ons doel is niet alleen om je te helpen bij het afvallen, maar ook om je te ondersteunen bij het behouden van je resultaten op de lange termijn. We focussen op veranderingen die je kunt blijven volhouden, zodat je niet terugvalt in oude gewoontes.
  • Medische Ondersteuning: Gezondheid en veiligheid staan bij ons voorop. Daarom bieden we medische ondersteuning met afvalmedicatie of injecties, altijd onder strikt medisch toezicht. Dit zorgt ervoor dat je afvaltraject niet alleen effectief, maar ook veilig is.

  Bij StopOvergewicht geloven we in een aanpak die verder gaat dan het traditionele afvallen. We bieden een compleet traject dat jouw gezondheid en welzijn op de eerste plaats zet. Kies voor StopOvergewicht, en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven.

  StopOvergewicht behandelingen

  Welke mogelijkheden zijn er?

  COMPLEET
  €575 / maand
  6 maanden traject

  Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (tabletten)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Behandellocatie
  bij u in de buurt

  Duurzaam resultaat

  Start je afslanktraject

  COMFORT
  €575 - 775 / maand
  6 maanden traject

  Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (prikpen)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Coachingsgesprek met diëtist

  Duurzaam resultaat

  Start je afslanktraject

  ELITE *
  €875 / maand
  6 maanden traject
  * Alleen in NH

  Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

  Medicatie behandeling (prikpen)

  Consult met arts

  Intensieve begeleiding

  Medische check (bloedonderzoek)

  Coachingsgesprek met diëtist

  Aan huis service

  Start je afslanktraject

  Starten met het afvalprogramma

  Om in aanmerking te komen voor het gebruik van het afvalmedicijn begint u met het maken van een afspraak bij StopOvergewicht voor een medische intake. Bloedonderzoek is daarbij een standaard onderdeel. De StopOvergewicht behandeling wordt alleen voorgeschreven als u aanzienlijk overgewicht heeft. Ook zal bij de medische intake uw persoonlijke motivatie voor het behandelprogramma van belang zijn.

  Afspraak maken