Webinars

Afvallen met medicatie

Datum: 14 februari 2023
Aanvang: 19:00
Duur: 45 minuten
Spreker: Drs. Marit van Boreen
(Medisch Directeur / Internist)

Ben jij op zoek naar een effectieve manier om af te vallen? Wil je eindelijk een einde maken aan het jojo-effect en op een gezonde manier gewicht verliezen? Dan is ons komende webinar over afvallen met medicatie een must voor jou!

De laatste jaren komen er steeds meer medicijnen op de markt die zeer effectief zijn tegen overgewicht. Afvallen met medicatie is een nieuwe en innovatieve manier om gewicht te verliezen door het verhogen van de hoeveelheid GLP-1, een stofje in het lichaam dat de eetlust onderdrukt. Dit kan helpen bij het reguleren van de honger en het verminderen van de hoeveelheid calorieën die je opneemt.

Tijdens ons webinar gaan we dieper in op hoe deze medicatie werkt, welke voordelen het biedt en hoe het kan worden gecombineerd met een gezonde levensstijl voor optimale resultaten. We zullen praktische tips delen over hoe je het meeste uit een behandeling kan halen, in combinatie met een gezonde levensstijl. Ook bespreken we welke risico’s en bijwerkingen er zijn, zodat je een weloverwogen beslissing kan maken of afvallen met medicatie iets voor jou is.

Ons webinar wordt geleid door drs. Marit van Boreen, medisch directeur / internist van StopOvergewicht. Marit is gespecialiseerd in gewichtsbeheersing en kan alle vragen die je hebt beantwoorden. Dit is een unieke kans om van een expert te leren en te profiteren van hun kennis en ervaring.

Meld je nu aan voor ons webinar over afvallen met medicatie en ontdek hoe je een gezonde en effectieve manier van afvallen kan bereiken.

Meld je gratis aan
Leer meer over afvallen met medicatie en hoe je ervan kunt profiteren.
Meld je hier aan voor dit gratis webinar op dinsdag 14 februari van 19.00 – 19.45 uur.

Webinars

Terugkijken op aanvraag: contact@stopovergewicht.nl

Afvallen met data?!

Hoe datagedreven voedingsadvies jou helpt bij afvallen

Datum: 24 januari 2023
Aanvang: 19:00
Duur: 45 minuten
Spreker: Dr. Madelon Bracke

Heb je ooit al eens gedacht dat data je kan helpen bij afvallen? Zoek niet verder, in dit live webinar gaan we uitleggen hoe datagedreven voedingsadvies jou, naast je huidige aanpak, kan helpen bij het afvallen. Door inzicht te krijgen in de effecten van je voeding, realtime, leer je sneller wat voor jou werkt om af te vallen. Ontdek hoe je eenvoudig een gezonder eetpatroon kunt volgen met behulp van data! Spreker Madelon Bracke, celbioloog, Chief Scientific Officer en oprichter van Clear.bio legt uit hoe zij met haar team hiervoor een oplossing biedt.