Over StopOvergewicht

StopOvergewicht maakt het als eerste organisatie in Nederland mogelijk om direct te starten met een afslanktraject met medicatie onder deskundige medische begeleiding. Op dit moment kom je via de reguliere zorg alleen in aanmerking voor afvallen met medicatie na het afronden van een tweejarig GLI-traject (gecombineerde leefstijlinterventie). Als je dit traject succesvol hebt doorlopen, kun je starten met de afslankmedicatie. Deze wordt dan vergoed door de zorgverzekeraar.

Zelf bepalen wanneer je start

Niet iedereen wil zo lang wachten en dat hoeft ook niet. Bij StopOvergewicht kun je er wel voor kiezen om direct te starten met een afslanktraject met medicatie. Omdat wij werken met een vast deskundig team aan medisch specialisten kunnen wij dit recept voorschrijven in combinatie met ons afslanktraject. Zo heb je zelf de controle over wanneer je start omdat je het traject zelf bekostigt.

Bewezen effectief in gewichtsverlies

Onder begeleiding van ons deskundig medisch team kun je zo sneller het gewenste resultaat bereiken. Afslanken met deze medicatie is al jaren een bewezen effectieve methode. De medicatie is niet nieuw en draagt de officiële goedkeuring van de Zorg autoriteit. Het traject zelf kunnen starten en bekostigen is wel nieuw.

Toegankelijk voor iedereen met overgewicht

Zo willen wij het afslanken met medicatie toegankelijk maken voor iedereen met overgewicht. Wij bieden hierin de beste medische zorg in het bereiken van ons en jouw doel: je ideale gewicht bereiken en je goed voelen zonder de hele dag met eten bezig te zijn. StopOvergewicht helpt je daarbij. We doen het samen!

Je bent uniek - je gewichtsverlies
zou dat ook moeten zijn.

START VANDAAG MET AFSLANKEN