Meer fysieke vrijheid, rust en genieten van het leven

Wanneer ik 4,5 jaar geleden in mijn trouwjurk stapte was ik nog niet helemaal tevreden met mijn gewicht maar het ging in elk geval de goede kant op. Echter was ik klaar met het diëten, jojoën en continue gevechten met mijzelf over ‘nee’ moeten zeggen of de discipline.

Toen er tijdens de zwangerschap ontzettend veel kilo’s bij kwamen, wist ik echt niet meer waar ik moest beginnen. Twee jaar lang heb ik wederom alles geprobeerd. Fysiek veranderde weinig, maar mentaal zag ik telkens zwaar tegen alle dieetpogingen op. Ondanks de grote motivatie om onder andere makkelijker met mijn zoon te kunnen spelen, niet overal naar het maximale gewicht te moeten bekijken of überhaupt gelukkig te zijn met mijzelf in de spiegel.

Wanneer Elysee Life voor het eerst bij mij in beeld kwam, stond ik er behoorlijk sceptisch in. Afvallen met een medicijn vond ik nog vreemd. Toch ben ik gaan onderzoeken wat het inhield en wat het voor mij als jonge vrouw zou betekenen.
Door er verder in te verdiepen, kwamen ook meer en meer succes verhalen naar boven. Waardoor ik uiteindelijk toch ook de stap heb ‘durven’ te zetten.

Inmiddels ben ik 4 maanden verder, 12 kg afgevallen en ben ik razend enthousiast over Ozempic en Elysee Life. Door de injecties heb ik die rust ervaren waar iedereen het over heeft. De rust om ‘nee’ te kúnnen zeggen, niet aan eten te hoeven denken en makkelijkere keuzes maken. Zelfs een weekje all-inclusive in Turkije was qua eten geen struggle meer.

Er moeten nog steeds kilo’s af, maar die grote drempel is weg. Het is makkelijker nu verder te gaan waar ik was gebleven omdat je die positieve vibe hebt van afvallen, keuzes maken en je lekkerder in je lijf te voelen.
Ik ben erg blij dat ik de stap gemaakt heb. Vanaf nu kan het alleen maar beter gaan!

Ontvang Ozempic-updates

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen