Gevulde zalm bonbons

Bereiding

  1. Meng de roomkaas met de wasabi, peper, zout en voeg eventueel een beetje sojasaus toe. Gebruik een spuitzak om het mengsel mooi te serveren.
  2. Snijd de komkommer in kleine stukjes. Rol elk stukje komkommer in een stukje gerookte zalm.
  3. Combineer het sesamzaad met de furikake kruiden en dip hierin de onderkant van de zalmrolletjes.
  4. Vul de zalmrolletjes met het roomkaasmengsel. Leg ze op een bord en garneer eventueel met wat overgebleven sesamzaad.

Voedingswaarde per rolletje Kcal 98, Koolhydraten 0.8g, Vetten 7.9g, Eiwitten 5.8g, Vezels 0.1g

Bron: Koolhydraatarmdieet

Ingrediënten voor 14 stuks:
– 250g gerookte zalm
– 200g roomkaas
– ¼ komkommer
– 1 eetlepel wasabi
– 2 eetlepels sesamzaad
– Peper en zout
– Optioneel: furikake kruiden en sojasaus