9 vullende snacks met minder dan 250 kcal

Ondanks je inzet voor een gezonde levensstijl met sporten en gezond eten, kunnen momenten van honger tussen de maaltijden door soms toeslaan. Geen zorgen, hier zijn negen gezonde en vullende snacks met minder dan 250 kilocalorieën (kcal) die je honger kunnen stillen. Het leven zonder snacks zou tenslotte een stuk saaier zijn.

  1. Eieren: Een hardgekookt ei bevat slechts 75 kcal, is rijk aan eiwitten en vitamine D, en perfect voor die ochtendtussenpoos tot de lunch.
  2. Havermout met cacao en pindakaas: Deze smakelijke optie, met 248 kcal, biedt langdurige verzadiging en laat ruimte voor je eigen creativiteit.
  3. Omelet met sriracha: Klop eieren zonder dooiers met eieren met dooiers, bak met Sriracha en krijg 24 gram eiwitten binnen met 222 kcal.
  4. Rijstwafels met hummus en kipfilet: Een eenvoudige snack met 220 kcal, geschikt voor elk moment van de dag.
  5. Magere franse kwark met bessen: Met 260 kcal en 45 gram eiwitten is dit een vullende traktatie, vooral met wat bevroren frambozen en blauwe bessen.
  6. Eiwitshakes: Kies je favoriete smaak, zoals cappuccino of pindakaas, en geniet van 22 gram eiwitten met 110 kcal, ideaal als tussendoortje op het werk.
  7. Geroosterde amandelen: Slechts 30 gram van deze noten bieden verzadiging met 179 kcal en gezonde vetten die je lichaam nodig heeft.
  8. Wakame salade: Een verfrissende groene optie met slechts 45 kcal per 100 gram, te vinden bij de visafdeling in de supermarkt.
  9. Hüttenkäse met tomaat: Combineer tomaten met Hüttenkäse voor een smaakvolle snack met 240 kcal en 22 gram eiwitten.

Met deze gezonde snacks kun je je honger stillen zonder schuldgevoel en blijven genieten van je gezonde levensstijl.