Vrouw verliest 28 kilo met Ozempic

21-04-2023

Staci Rice heeft jarenlang elk dieet geprobeerd voordat ze het nieuwe gewichtsverliesmiddel Ozempic begon te gebruiken. Rice viel 28 kilo af in de acht maanden nadat ze begon met Ozempic in mei 2022. In januari 2023 richtte ze zich op onderhoud en begon ze semaglutide om de 10 dagen te injecteren in plaats van wekelijks. Haar eetlust is iets teruggekomen, maar ze is erin geslaagd haar gewicht te behouden. Toen Rice Ozempic kreeg van een verpleegkundige bij een gewichtsverlieskliniek, dacht ze dat ze het alleen op korte termijn zou gebruiken tot na haar vakantie, maar ze besloot door te gaan.

Sinds Rice semaglutide begon te gebruiken, heeft het haar geholpen om haar cravings te verminderen en haar eetlust te onderdrukken, waardoor ze kleine porties eet en gezondere voedingskeuzes maakt. Ze heeft ook meer zelfvertrouwen gekregen en deelt haar afslankreis op TikTok. Rice is blij met haar nieuwe zelfvertrouwen en is in staat om te spreken voor publiek, wat voor haar een grote stap is.

Tegenwoordig bestelt Rice kindermenu’s of neemt ze haar restjes mee naar huis om later nog een of twee maaltijden van te maken. Ze heeft gemerkt dat ze niet langer behoefte heeft aan alcohol en geniet nu meer van beweging omdat ze minder gewicht met zich meedraagt en minder last heeft van kniepijn. Semaglutide heeft Rice’s leven veranderd en ze hoopt het op de lange termijn te kunnen blijven gebruiken omdat het haar heeft geholpen om gewicht te verliezen en behouden.

Bron: Insider