Recept
24-03-2023
Recept
24-03-2023
Bereiding
Meng de beide salades en leg op een groot bord. Daarover heen de blokjes avocado. Besprenkel matig met olijfolie. Verhit de grillpan en koekenpan.
Kruid de kipfilet en gril in 10 minuten goudbruin en gaar in de grillpan. Snijd de gegrilde kip in reepjes.
Bak tenslotte op hoog vuur in een drupje olie de paprika, tomaat en peultjes tot ze iets geblakerd zijn. Blus af met een scheutje balsamico.
Verdeel over de salade en leg daar de reepjes kipfilet op. Nog wat Parmezaan snippers erover en klaar ben je!
Bron: Susanaretz
Ingrediënten voor 2 personen:
– 1 kipfilet (scharrel/bio)
– knoflook- en gerookt paprikapoeder naar smaak
– zout & peper
– halve zak rucola (ongeveer 40g) en halve zak veldsla (ongeveer 40g)
– 1 avocado, in blokjes
– half zakje peultjes (geblancheerd) (ongeveer 100g)
– 1 puntpaprika, in blokjes
– handje cherrytomaatjes, gehalveerd
– scheutje balscamio met bloedsinaasappel
– scheutje extra vierge olijfolie
– Parmezaanse kaas, paar snippers met de dunschiller