Filemon Wesselink gewichtsverlies met afvalmedicatie

PowNed of View: De prikpen

In het programma “PowNed of View: De Prikpen,” onderzoekt Filemon Wesselink de impact van afslankmedicatie. Hij onderneemt een persoonlijk experiment waarbij hij het medicijn gebruikt om te kijken hoeveel kilo’s hij kan verliezen, en deelt zijn ervaringen met de kijker.

Filemon en Afvalmedicatie

Het programma onderzoekt de bredere gevolgen van afslankmedicatie, inclusief de invloed op beroemdheden, de wereldwijde hype, en de impact op diabetespatiënten door een tekort aan medicijnen. Het laat ook de mogelijke risico’s zien van het gebruik van afslankmedicatie voor niet-medische doeleinden.

De Hype Rond Afvalmedicatie

Afvalmedicatie is wereldwijd populair geworden, mede dankzij het gebruik door beroemdheden en influencers. Deze hype heeft geleid tot zowel positieve als negatieve gevolgen. Enerzijds zien velen het als een effectieve manier om gewicht te verliezen, maar anderzijds heeft de populariteit van afslankmedicatie geleid tot een tekort aan medicatie voor diabetespatiënten. Bovendien zijn er gevaren verbonden aan het kopen van afvalmedicatie op de zwarte markt, omdat dit kan leiden tot onveilige en onbegeleide behandelingen, wat de gezondheid van gebruikers in gevaar kan brengen.

Onze Behandelmethode:

Wij bieden een gecontroleerd en veilig medisch afvaltraject aan, waarbij afslankmedicatie en andere medicatie worden gebruikt onder begeleiding van professionals. Onze behandelmethode omvat medische screening, lifestyle-coaching, en regelmatige check-ups om ervoor te zorgen dat patiënten op een gezonde manier gewicht verliezen. Dit programma is ontworpen om effectieve en duurzame resultaten te behalen, met aandacht voor zowel de fysieke als de mentale aspecten van gewichtsverlies.

Doe de 2-minuten test

Ben ik geschikt? doe de test!

Kom jij in aanmerking voor het gebruik van afval medicatie?

Niet iedereen is geschikt voor het gebruik van afvalmedicatie. Daarom bieden we een 2-minuten test aan, waarmee mensen kunnen ontdekken of ze in aanmerking komen voor een veilig medisch afvaltraject. Deze test helpt bij het bepalen van de geschiktheid en biedt inzicht in de opties die we aanbieden.

Je kunt de test doen om te zien welke behandeling het beste bij je past,  zodat je op een gecontroleerde en veilige manier aan je gewichtsverliesdoelen kunt werken.

StopOvergewicht behandelingen

Welke mogelijkheden zijn er?

COMPLEET
€575 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 8-12% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (tabletten)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Behandellocatie
bij u in de buurt

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

COMFORT
€575 - 775 / maand
6 maanden traject

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Duurzaam resultaat

Start je afslanktraject

ELITE *
€875 / maand
6 maanden traject
* Alleen in NH

Gemiddeld 12-15% gewichtsverlies

Medicatie behandeling (prikpen)

Consult met arts

Intensieve begeleiding

Medische check (bloedonderzoek)

Coachingsgesprek met diëtist

Aan huis service

Start je afslanktraject

Starten met het afvalprogramma

Om in aanmerking te komen voor het gebruik van het afvalmedicijn begint u met het maken van een afspraak bij StopOvergewicht voor een medische intake. Bloedonderzoek is daarbij een standaard onderdeel. De StopOvergewicht behandeling wordt alleen voorgeschreven als u aanzienlijk overgewicht heeft. Ook zal bij de medische intake uw persoonlijke motivatie voor het behandelprogramma van belang zijn.

Afspraak maken