Afslank

methodes

StopOvergewicht verandert jouw relatie met eten en je gewicht.

Behandelingen

Ik wil een ideaal gewicht zonder gedoe.

Je hebt al meerdere pogingen gewaagd om af te vallen. Niet altijd met het gewenste resultaat, maar gelukkig staan de ontwikkelingen niet stil. Vanuit de medische wereld zijn de afgelopen jaren verschillende behandelingen en medicijnen ontwikkeld die helpen bij gewichtsreductie.

Behandelmethodes gewichtsreductie in Nederland.

Er zijn verschillende behandelmethodes voor overgewicht. StopOvergewicht introduceert een nieuwe behandeling op basis van wekelijkse medicatie.

Er is de laatste jaren veel onderzoek gedaan door researchafdelingen en universiteiten naar de werking van synthetische GLP-1’s (Glucagon Like Polypeptide) tegen overgewicht om eenvoudig af te vallen. En met succes. De laatste jaren komen er steeds meer GLP-1 medicijnen op de markt die zeer effectief blijken te zijn. Hierdoor worden operatieve ingrepen zoals een maagballon minder noodzakelijk.

Leefstijl

  • Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI)  programma’s in het basispakket sinds 2019
  • Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) programma met cognitieve gedragstherapie
  • Gespecialiseerd GLI programma alleen voor diabetes mellitus type 2

Operatieve Chirurgie

  • Gastric Sleeve – maagverkleining
  • Gastric Bypass – maagomleiding / maagverkleining
  • Mini Maag Bypass – een nieuwe variant van de normale maagomleiding

Farmocotherapie

StopOvergewicht behandelingen

Welke mogelijkheden zijn er?

45 dagen

Verlies tot 5 kilo

U wilt afvallen en slank blijven.

Voor uw persoonlijk behandelprogramma adviseren wij u contact op te nemen met onze diëtiste / leefstijlcoach. Zij kunnen u helpen om uw beweging- en voedingspatroon zo aan te passen dat u afvalt en daarna op gewicht blijft.

€395,- eenmalig

Bel 0858 200 200 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

100 dagen

Verlies 5 tot 15 kilo

U wilt een flinke stap nemen in afvallen.

Hiervoor moet u aanmerking komen voor het medisch behandelprogramma van StopOvergewicht. Hierbij hoort ook een medische intake en medische begeleiding in combinatie met een leefstijladvies. U doet het samen met het StopOvergewicht team.

€675,- per maand

Bel 0858 200 200 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

180 dagen

Verlies meer dan 15 kilo

U wilt uw overgewicht serieus aanpakken.

Omdat u in een speciaal behandelprogramma van StopOvergewicht terecht komt willen wij u graag zo goed mogelijk begeleiden met medicatie, bewegen en uw dagelijks eetpatroon. Het deskundig StopOvergewicht team zal u dagelijks begeleiden. U staat niet alleen.

€675,- per maand

Bel 0858 200 200 voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Starten met het afvalprogramma

Om in aanmerking te komen voor het gebruik van het medicijn voor gewichtsverlies start je met een medische intake bij StopOvergewicht. Een bloedonderzoek is daar standaard onderdeel van. De behandeling wordt alleen voorgeschreven als je aanzienlijk overgewicht hebt (BMI >27). Dit wordt bepaald aan de hand van je BMI. Ook zal bij de medische intake je persoonlijke motivatie voor het behandelprogramma besproken worden.

Afspraak maken